:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Saturday, January 29, 2011

:: keja + assignment ::

adey, 14hb ni dah start final exam.... assignment ada 2 lagi x siap... Ya Allah, asyik taip, delete.. taip delete.... peningnyer.... x der idea nak karang nie uhuhuhuhu.. takut x sempat la... ni pun dok berjaga konon nak wta assignmnet.. dari tadi g, 1 muka pun x siap... tensen weiiiiiiii

ahad ni pulak audit nak mai.. keja kat opis masih lagi berlambak2 x settle... berapa banyak audit nak mai dalam setahun ntah la.... bagi la orang perabihkan keja yang ada dulu..... ni balik audit tu, mai audit ni, balik audit ni mai audit tue.. keja terganggu tau..... dah 2x pening... uhuhuhuh

p/s : ari ni siap leh bawa family jalan2 lagi.. masa untuk family harus ada kan?? penting tue

No comments:

Post a Comment

:: SaHaBaT cAuLaLa ::