:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Thursday, February 24, 2011

: faceblog :

owh, igt nak update cerita ke-2.. tapi, panjang lak nak story mory... kelmarin sy mc, badan x chat.. ni pun x chat sangat, tp perlu kerja juga sebab kerja banyak ... uhuhu..

masa dok blogwalking, sy banyak gak terjumpa logo faceblog nie kat blog member2 semua.. mula tu buat tak tau jer... tp, bila dah kerap sangat jumpa terus terasa nak tau, apa kebenda le warna pink2 ni.. click2 bagai semua... oooo, best juga kan... xspecially utk blogger hangat-hangat taik ayam baru macam sy ni.. baru nak belajar menapak kan....

jom arr register ramai2... click jer kat logo sebelah kanan ni..

SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMA FACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
 
TERIMA KASIH
 
best kan???? jom arrrr

No comments:

Post a Comment

:: SaHaBaT cAuLaLa ::