:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Wednesday, February 2, 2011

* xtvt malam itu *

malam itu adalah x tau nak kemana2.. so, berplan2 dengan hubby bawa anak kuar makan2 & jalan2 ah... pas tue, terus teringat kat dewan Wisma Negeri sana nun ramai orang berlepak tengok lampu semua.. terus, buat muka comey2 kat hubby... hubby on jer...

so, aktiviti kami sekeluarga pada malam itu ialah di sini:

 
keluar jer dari keta akma berdesupppppp lari.. Ya Allah, memang mencabar kekuatan mental dan fizikal kaalu jaga budak nan sorang ni.. sangat2 aktif tau... dah tu, dia x heran kat sapa pun.. main belasah sesedap rasa dia jer... tengok la, dia dah standby nak alri tu

cukup seksa tau nak bagi dia duduk setempat atau rehat seminit dua... diam dia hanya pada tdo..adam rilek jer.. cool

nak tak nak, kena la dukung.. tue pun sekjap jer.. dia adalah 11kg sekarang okey.. so, bayangkanlah camna muscle2 sy x berkembang..

tengok tue, dia tunggu nak lari jer tue

adam yang tetap ngn aksi ultraman dia

dah penat semua.. x larat nak tangkap budak nan sorang nie..tengok la tue, abahnyer senyum penuh makna tue hahaaaa sabaq abah..

masa ni dia amik topi sapa ntah... sesuka hati dia jer kan.. budak tu tengok jer.. (dalam hati : ishk budka kecik nie, amik topi aku lak.. nak kena nie)

rasanya x sampai sejam kot lepak2 kat c2... penat kontrol ayu.. kalau orang sure suara sy dah boleh dengar satu taman...

sebelum balik ada lagi permintaan budak2 nie.. pandai toi budak tu pancing budak2 yang mai cni.. abahnya beli lampu spongebob yang kelip2 tue.. melayang jugak la RM10.

p/s : ada x petua nak handle anak yg hyperaktif nie?

No comments:

Post a Comment

:: SaHaBaT cAuLaLa ::