:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Sunday, March 16, 2014

Check up 5 bulan @ KMC

Salam...

Khamis lepas (13.03.2014) sy da appoinment kt kmc... selalunya kalau p check kat kmc sy minta mc ja hihihi.. hari khamis kan.. keja kan half day ja... rasa cam tak berbaloi pulak masuk ofis sat sangat.. dasar pemalas sebenarnya... tp, di sebabkan ada keja yang urgent nak kena siap uhuhuh terpaksa la masuk ofis juga.. padahal tunjuk muka ja pun.. sebab sayangkan mc.. tinggal berapa ja lagi leh amik pun... terpaksa la jugak kan...

Kali ni dapat no 1.. tak lama la sangat tunggu.. cam biasa check urine test pas tu timbang berat sebelum jumpa doc..

berat : 54 kg (ari ahad ritu timbang kt KKIA 54.2kg.. turun 0.2kg)
tekanan darah : 120/70

sebelum scan doc ada tunjuk result darah yang amik last month.. alhamdulillah, semua ok. syukur.


result darah last month ;)

pas tu terus scan.. doc kata baby sihat dan sangat aktif.. alhamdulillah, syukur padaMu Ya Allah... and jantina pun dah nampak.. hik3... yang tu 'biarlah rahsia'... masa doc dok scan baby duduk melintang... tp, doc kata tak pelru risau n tak perlu buat apa2 coz belum masanya lagi.. dia masih bebas berpusing lagi.. bila sampai masanya nanti dia akan duduk di tempat dia.. yer la baru 5 bulan kan... dalam dok scan tu tetiba baby berpusing kepala kat bawah, kaki kat atas pulak.. doc pun terkejut hahahha.... cepat sungguh dia pusing.. aktif.. hepi sangat bila tengok perkembangan baby cam tu.. mr hubby pun teruja..

dah settle amik ubat semua, dah boleh bali..

 daaaaaaa..

next week appoinment kat KKIA lak.. will update soon..

throwback.... tahun 2009.. 
masa ni sy tengah peknenkan akma 5 bulan.. 

No comments:

Post a Comment

:: SaHaBaT cAuLaLa ::