:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Monday, April 12, 2010

uhuhuhuhuhuh

kelmarin, kul 4 mak dah massage :'kalau nak balik boleh dah... macam nak putus pinggang dah nie' ehehe.. kan kelmarin adam n akma tinggal ngn mak coz adam demam so, cian pulak nak antaq g taska... sy pula, ingat nak amik cuti tp, ada exit conference audit...  kl 3 lebih baru makan... penat toii... ari nie lak, ada taklimat kat TNB.. so memang x leh cuti.. tambahan lak keja tersangat banyak.. mana nak prepare yg audit lagi...

samapai rumah, my 'cu' call, suruh antaq akma kt rumah dia coz kesian kt my mom yg sakit pinggang.. mana nak jaga c adam lagi.. akma lagi... lapan ploh kali pikiaq nie.. x sampai ati lak... lastly, dalam kul 6 lebih siap2 pakai baju sume terus drive p pokok sena.. antar may princess... dia macam tau jer nak tinggal dia... muka macam sedih sangat.. senyum pun x mo.. memang kesian sesangat... tp, kuatkan semangat coz pikirkan kesihatan mak jugak... lagipun adam selalu 'buli' adik dia 2...

dalam keta, masa on the way balik, sy dah rasa sebak dah... air mata dah meleleh2 dah.. tp, cover takut mak nampak ehehe... bawa keta pun dah terbayang muka akma ha.... kasih seorang ibu kan.. uhuhuhu

sebelum sampai rumah singgah klinik sat, amik ubat mak... sampai rumah main2 ngn adam sat, pas 2 tdo... dalam keta adam dok cari adik dia.. touching toi.... dalam hati dah pikir esok nak p amik akma balik lah.. x sampai hati tinggal dia lama2...

tdo pun, tdo2 ayam jer.. berserabut kepala otak nie... mana pikirkan pasal audit, pikir keja yg berlambak2.. pikirkan c akma, pikirkan assignment... Ya Allah.. camna la nak uruskan masa dengan baik nie??????

2 comments:

  1. kami pun tgh busy audit dlm ..minggu nie full jadual .. mmg terkejar2 skrg nieh

    ReplyDelete

:: SaHaBaT cAuLaLa ::