:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Thursday, November 11, 2010

:: Persidangan Pengarah2 ::

seperti biasa, cerita agak agak basi akan dipaparkan di sini.. xceli semangat untuk berblog sangat berkobar2.. tetapi, bila buka kat new post jer terus lesapp segala idea.. ditambah lak ngn internet yg ngek ngok bila nak upload gambar..... nak jer bagi alasan

berbalik kepada tajuk n3 kali ni.. bulan 10 lalu jabatan sy jadi tuan rumah untuk Persidangan pengarah2 Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia.. selama seminggu jugak la sy berkampung di Holiday Villa... penatnyer tok sah cakap la kan.. kul 2 3 pagi baru leh tdo..balik dari Holiday Villa ke SP pulak.... rasa busy sesangat... nak2 pulak hujung2 tahun nie kan nak kena closing akaun apa bagai semua.... fuhhhhh

 
Disamping menjadi urusetia sy juga terlibat ngn koir untuk hari perasmian tersebut.... hahha seumur hodup x pernah masuk koir2 nie.... masa rehearsal memang teruk giler babas punya.... malu sangat.. dengan nyanyi x ikut tempo... x sama macam2 g lah.... laawk sangat.... mana taknya, semua keja last minute... 5 hari jer practise.... tp, syukurlah, masa hari perasmian tersebut ramai yang puji.... 

mana sy nie??? ehee, yg tengah2 tue la.. eheee
macam2 gaya ada....


 pas abis perasmian siangnya, malam adalah acara yang sy suka bangat eheee acara makan-makan...
control ayu jer makan... makanan pada malam ni ialah chinese food.. bestttt

gadis dan bunga.. bunga2 nie semua bukan kitorg dapat.. ni semua nak bagi kat mak2 datin yang datang tue

macam2 dorg komen gambar nie kat FB... adeyy, siap ada dialog2 lagi... sy pun x ingat apa yg sy bisik ngn our 2nd bos tue... masing2 macam nak tau jer eheee opsssss

tak ingat la nama datin nie.

ha, inilah datin yang di tunggu2.. serius gaya dia sempoi sangat.. happy-go-lucky tp demanding.. opsssssssss
pening kepala ooooo

bergambar kenangan ngan pen. pegawai latihan & penyertaan (en. zohdi) & kak ja

malam esoknya ada makan2 lagi... kali ni kat Golf & Country Club Jitra.. sangat kenyang.. tp, balik makan keja keja keja....


sebelum bertolak, harus bergambar dulu... abaikan muka sy yg bam bam itu

pencahayaan kurang la kat cni.. so bergambar dan makan2 dalam gelap... kira romantik la..


tengah beratur untuk mengambil makanan.. masa nie perut dah nyanyi macam2 lagu dah.. tp, asal nampak kamera jer terus senyum eheee

masuk hari ke 3 (ke 3 ker ke-4??? confuse)..... acaranya makan lagi eheee... yer la kan, dah siangnya acara persidangan jer seharian...  malam jer la yg xtvt lain pun.... jom layan lagi..



kali ini makan malam formal sket... so tema cam biasalah : batik....  masa ni ada persembahan kebudayaan & artis dari jabatan sendiri.. perghh jabatan sy ada artis 2 eheeeee tp, malas nak snap gambar coz dorang menari ligat sangat...


malam terakhir ada makan2 ala2 x formal jer.. cam mana tue?? ala makan di tempat boling coz malam tue ada pertandingan boling....



memang muka2 yang pantang tengok kamera...

nie gambar kandid nie.. kalau  x sure dah berposing2 gitu... nak amtah ker apa ntah..

jeng jeng.. bila perasan sj ada kamera di sana, terus disini say.. peaceeeeee

berkampung mula dari ari sabtu sampai la ari khamis... cian anak2 & hubby... apa pun semua nie pengalaman yang cukup berharga coz boleh belajar macam2... keja sampai awal pagi.. semua nak kena prepare last minute... fuhhhhh apapun, semuanya dah berjaya dilaksanakan... dan sebagai balasan atas segala penat lelah tersebut our big boss kata............. (terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentue eheee)...

5 comments:

  1. salam

    wahhhh meriahnya. Penuh warna-warni ..

    ramainya datin ..

    PEACE v ..

    ReplyDelete
  2. kena la seragam angah, kalau x eheee

    ni semua kes entertain datin2 lanie eeee memang meriah

    ReplyDelete

:: SaHaBaT cAuLaLa ::