:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Sunday, December 26, 2010

:: 500 Blog ::

masa blogwalking td, singgah jap ke blog ben shaari.. untuk makluman, ben sedang wat pencarian 500 blog.. kalau x silap masa n3 ni di buat dah hampir 150 blog dah.. so, jom join cepat2... syarat2nyer pun senang jer... juz tuliskan serba sedikit tentang diri kita & sebab kenapa kt nak jadi blogger.. dat's all..

let's start... okey, nama sy Nurafiza bt Muda ecehhhhh.. umo baru 29 tahun.. dah berkahwin dan mempunyai 2 orang buah hati.. sorang lelaki sorg pompuan.. bekerja ngan jabatan perhutanan negeri kedah dan masih lagi study kat uum.. (bach. in public admin).. InsyaAllah kalau x da pa2 hal awal tahun 2012 nie grad..

kenapa sy nak jd blogger??? since sekolah lagi sy ni minat menulis & membaca..  tp dulu2 tulis guna dairy.. sekarang dah semakin canggih.. dengan adanya blog nie sy leh kongsi pengalaman hidup sy & berkongsi pengalaman ngn blogger2 lain.. di samping tue sy juga dapat menambahkan ramai lagi kenalan.. best kan bila ada ramai kawan..

tue jer kot.. daaaaaa

6 comments:

  1. Hello IDE polo awak!
    Nanti jemput ke blog saya.
    And polo jugak kalau suka tau. :)

    Latest Entry Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh -

    http://negative46.blogspot.com/2010/12/tutorial-lengkap-cara-membuat-duit.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
    jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
    jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mr swift : dah follow yer

    myra : salam kenal... sy follow

    Ain : thanks yer

    Matika : dah follow back

    ReplyDelete

:: SaHaBaT cAuLaLa ::