:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Tuesday, February 5, 2013

Al-kisahnya

ini citer petang semalam...
Perkara wajib sebelum balik keja ialah bersms ngn en suami tanya sapa nak amik anak2.. kebiasaannya memang sy ler.. tp, saja jer sms dengan harapan en suami akan balas 'x per, abg ja amik ari nie'.. wah bahagianya hihihi... kadang2 ayat kt sms tu kena ada gaya sket hahaha... kalau rajin ayat sms cm ni "ayg amik anak2 lah ari ni. dah janji ngn dorg... sian lak'.. kalau ayat kureng rajin n penuh makna lak "abg amik ank2 ka?' buat2 tanya dulu....bukan saja tak mau p amik ker apa.. tp, nak kena pusing2 bagai.. dah tue kalau sy amik xtvt wajib ialah singgah kedai..


okay, berbalik pada citer asal, dah sms dah keputusan nya memihak kepada sy.. maka sy lah yg kena amik.. ok, aii x kisah pun... Dah masuk dalam keta mula la cari hp.. masa ni la, masa dok drive la kalut call bagai.. tapi, call mak x per kot hihi... Saya, kalau dapat cakap ngn mak mmg non stop dah ha.. yg x der citer leh jadi citer bersambung-sambung... punyala asyik dok citer, tiba-tiba sampai rumah... ok, ckp kt mak 'k lah mak, cik dah sampai rmh ni.. nanti mlm cik bawa budak2 tu p.. bla bla bla'... buka pintu pagar, bawa masuk keta semua... masa nk buka pintu rumah rasa pelik... macam ada something yg x kena.. MasyaAllah, anak2 lupa amik.. amek kau.. sampai ank pun boleh lupa nak amik.. dush2 untuk diri sendiri.. apa lagi kelam kelibut masuk dalam keta balik n terus amik hp.. (tabiat gamaknyer.. drive sampai berhp).. mula sekali call mak lagi, habaq kata lupa nak amik ank2.. pas tu call en suami lak.. citer. mula la jadi kelam kelibut + panic semua hahahha over kan.. lupa nak amik anak pun leh nervous + panic semua... elok2 cakap ngn en suami, dengan murah hatinya beliau menawarkan diri untuk mengambil anak2...owh, sy dah separuh jalan sebenarnya.. terpaksan berpatah balik..

Al kisahnya....

Berbalik kepada citer asal,

No comments:

Post a Comment

:: SaHaBaT cAuLaLa ::