:: cLiCk cLiCk ::

:: cLicK cNi ::

Sunday, March 11, 2012

dad's bestday

tanggal 10.03.2012 adalah bestday bapa sy yang ke-58 tahun..

"SELAMAT HARI LAHIR BAPAK"
Semoga bapak di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
I LOVE U SGT222..


ni adalah kek bestday.. sponsor by my hubby.. thanks sayang..
suprise nie.. bapak sy mmg x tau..
tp, suprise adik sy yg bongsu x berjaya.. kunun, nak balik x mo gtau.. 
padahal bapak sy dah tau hik3

me, abang n sedara sebelah bapak sy.. semua adik beradik ada.. cuma adik sy yg bongsu jer... 
esok baru balik dr upsi... sori yer syasya...
ni celebrate kat kedai bapak sy di kg..
memang nyummy lauk pauknyer...

bpk sy bersama cucu2nya.. ada sorg lagi ni.. anak abg sy.. p mana ntah..
& ada lagi sorg.. coming soon.. InsyaAllah bulan 8 ni kuar..
kek belum di potong.. cucu2 dah menjilat jari ehhee

masa untuk memmotong kek.... horrey..
bestday sapa sebenarnya ni??

'Kadang2 orang x tau betapa kita menyayangi parents kita... jangan pandang pada luaran.. even, kt jarang balik tp, kita sentiasa mengingati, merindui n always mendoakan yang terbaik buat parents kt.. kadang2 orang rskan kt seolah2 melupakan mereka tetapi, mereka tidak nampak semasa airmata kt mengalir kerana terlalu merindu parents kita... apapun hanya Allah yang tau betapa bermaknya ibu bapa dalam hidup kt'

3 comments:

  1. wuahhhhh!!! bapak mmg tau ka cek nk balik???
    sapa yg pecah rahsia nie!!! cisssssss..
    hahahah

    ReplyDelete

:: SaHaBaT cAuLaLa ::